De maine coon als gezelschapsdier

Maine Coon Vlammetje
Eternal Flame van Siduroy (im), black silver tortie tabby classic. Photo copyright Dani

This is Dutch which means, "the maine coon as a pet". People from Holland search the internet using this phrase. The photo above is by a talented cat breeder and photographer living in Holland, Dani (Daniëlle Rozeboom). This is her website.

Well this is a question, in Dutch, about how the Maine Coon is as a pet. This is my answer in Dutch (a Google translation so please forgive the bad grammar etc.):

"De Maine Coon is een geweldig huisdier. Dit is een grote binnenlandse kat die zich gedraagt ​​als iedere andere binnenlandse kat. U moet om te communiceren met je Maine Coon. Maar ze zijn veeleisend in mijn ervaring. De Maine Coon is ontspannen en zorgeloos. Maine Coons in het algemeen op goed met kinderen en honden en andere katten. Het zijn mensen georiënteerd katten. Die zeiden dat ze niet te veel afhankelijk zijn van mensen. Ze hebben geen aandacht vragen, maar doen hun eigen ding. Ze willen graag dicht bij hun menselijke metgezel, maar niet per se te worden gehouden. De Maine Coon heeft een kleine stem en is vrij rustig. Ze zijn zoet katten. Misschien is hun grootte kan vervolgens naar de alfa kat in een multicat huishouden."

In short and in English the Maine Coon is pretty easy going and makes a really nice cat companion.

Comments

Popular posts from this blog

The extreme Maine Coon face

Eerie picture of a Maine Coon sitting like a human on a chest of drawers

Black smoke Maine Coon Richie with a black face and diamond eyes